Germania(Europa) de astazi!

Germania(Europa) de astazi!

Descriere

Germania nu este singura tara ce a primit IMIGRANTI nord africani si arabi cu bratele deschise, lasandu-i sa-si arate traditiile(violuri, abuzuri sexuale, violente) si, sa-i rasplateasca cu bani, mancare si respect. Alaturi de nemti, alte tari campioane la toleranta(cand vine vorba de IMIGRANTI): Suedia, Finlanda, Austria si Elvetia si-au facut cadouri propriei populatii o ocazie minunata de a face(fortat) cunostinta cu stilul de viata a primatelor si de a se ADAPTA la acesta.

Cand arabi si africani nascuti si crescuti in tari bolnavo-confuzo-tolerante n-au reusit de-a lungul zecilor de ani sa se adapteze si, au continuat sa-si duca mai departe monstruozitatile, pardon, obiceiurile parintilor/bunicilor...ce poate iesi cand peste 1 MILION de astfel de cetateni apar dintr-o data in EUROPA? (De revelion am vazut inceputul)

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3390168/Migrant-rape-fears-spread-Europe-Women-told-not-night-assaults-carried-Sweden-Finland-Germany-Austria-Switzerland-amid-warnings-gangs-ordinating-attacks.html

Câte stele merită poza? 48 de persoane spun că:

Asemănătoare
Alte poze